Stad2 monitor gebiedsontwikkeling 2022

Even voorstellen

 

Dit is een initiatief van Deelmobiliteitnederland, Stadkwadraat en Deesy.nl Met deze jaarlijkse monitor creëren we overzicht en inzicht in de ontwikkeling van deelmobiliteit in gebiedsontwikkeling.

Door jouw antwoorden kunnen we de stand van zaken in Nederland vaststellen. En ontdekken wat de factoren zijn die de groei beïnvloeden. 

De resultaten van de monitor 2022 worden gepresenteerd en besproken op Festival Stad op 21 april in Tilburg. Resultaat en inzicht delen we ook direct met jou als je je email achterlaat. 

Alvast bedankt voor je bijdrage!

PS Als je hieronder je naam achterlaat maken we de communicatie persoonlijker.


Deel 1; Jullie organisatie

Wie zijn jullie en waar zijn jullie actief?


De aandacht voor deelmobiliteit

Dank voor je antwoord. Deze monitor is juist ook bedoeld om te ontdekken in welk type gemeente deelmobiliteit al wel of juist niet speelt. We zijn dus zeker ook benieuwd naar je andere antwoorden. Daar help je ons mee.

Weet jij of er op andere beleidsterreinen al aandacht is voor deelmobiliteit?


Deel 2; De groei van deelmobiliteit

Dit 2e deel stelt vragen over de groei van deelmobiliteit en vraagt naar jullie redenen om deelmobiliteit toe te passen.


020406080100
Autobezit over 5 jaar
Autobezit over 10 jaar
Autobezit over 15 jaar

Deel 3; Een stelling over de toekomst.

Dit laatste deel gaat over de toekomst van deelmobiliteit in gebiedsontwikkeling. En voor jullie de randvoorwaarden zijn voor het succesvol toepassen ervan.


Meer informatie en vervolg

Dank voor het delen van je mening! Om de antwoorden te verwerken hebben we je email nodig. Je email wordt alleen gebruikt voor de registratie en wordt na afloop van het onderzoek vernietigd. 

Wil je op de hoogte blijven? Geef dan specifiek aan waarvoor we je email mogen gebruiken.